Paulien Hoezen

Paulien Hoezen (geb. 1979) begon op 11-jarige leeftijd met klarinetlessen bij een van de plaatselijke harmonieƫn in Oldenzaal.

Vanaf het allereerste moment beleefde ze altijd veel plezier aan het klarinet spelen en andere muzikale bezigheden. Het werd voor haar al heel vroeg duidelijk dat zij later musicus wilde worden en haar passie voor muziek met anderen wilde delen.

 

Gedurende het laatste jaar van de middelbare school volgde ze tevens de vooropleiding aan het conservatorium in Enschede. Tijdens haar studie aan het Conservatorium te Enschede en Zwolle volgde ze de

opleidingen Schoolmuziek en Docerend Musicus Klarinet (bachelor, 1e fase). Ze kreeg les van resp. Peter-Marc Dijcks en Oscar Ramspek. Haar opleiding Uitvoerend Musicus (2e fase) sloot ze af aan de Messiaen Academie te Zwolle, bij Oscar Ramspek.

 

Ze speelde in verschillende ensembles, harmonie- en symfonieorkesten, zoals o.a. het Nederlands Jeugd Harmonie Orkest, het Twents KamerOrkest, Kon. Muziekver. Semper Crescendo (Oldenzaal), Kon. Harmonie St. Joseph (Oldenzaal), Harmonie Sint Jan (Wierden), en andere verschillende projecten. Naast het lesgeven op diverse muziekscholen o.a. in Enschede, Oldenzaal, Winterswijk, Losser en Hengelo, gaf ze ook klarinet-, saxofoon- en AMV-lessen bij diverse muziekverenigingen in Overijssel. Ze zette een AMV-opleiding op en fungeerde als coƶrdinator van diezelfde opleiding bij Koninklijke Harmonie St. Joseph in Oldenzaal. Ook speelde ze regelmatig in operette-producties, orkest- en ensembleprojecten.

 

Sinds 2009 heeft Paulien haar eigen muzieklespraktijk in Weert waar ze met veel plezier haar leerlingen liefde voor muziek laat ervaren. Daarnaast is ze bezig met klank- en stemwerk en de effecten op het menselijk welzijn. Haar interesse en feeling voor klank en haar jarenlange ervaring leidden uiteindelijk tot verdere klankstudie zoals stemwerk, klankschalen & soundhealing.

 

 Neem contact op:

Muziekpraktijk Con Anima

Anna Paulownastraat 25
6006 GB Weert

e: conanima@home.nl

t : 0495-850432 / 06-24211325

www.muziekpraktijkconanima.nl